Kaymakam Nas, Muhtarlar Günü'nde Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kaymakam Nas, Muhtarlar Günü'nde Muhtarlarla Bir Araya Geldi
A- A+

Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Aslan ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek günlerini kutladı.

Kaymakam Nas, muhtarlarla yaptığı buluşmada, onların yerel yönetimlerdeki önemine vurgu yaparak, özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. Muhtarların, vatandaşlarla kamu kurumları arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Nas, "Muhtarlarımız, mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında ve sorunların çözümünde önemli bir role sahiptir. Çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Buluşmada, karşılıklı fikir alışverişi yapılırken, muhtarlar da mahallelerdeki sorunlar ve projelere ilişkin görüşlerini iletme fırsatı bulan Kaymakam Nas’ın muhtarlara yönelik desteği, muhtarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Aslan da Kaymakam Nas’a teşekkür ederek, muhtarların desteklenmesinin hizmet kalitesini artırdığını ifade etti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar