Malatyalı Gençler Başsavcı Badem'i Unutmadı

Malatyalı Gençler Başsavcı Badem'i Unutmadı
A- A+

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından “Vefa Etkinlikleri” kapsamında Malatya’da uzun yıllar Başsavcı Vekili olarak görev yapan, 2. Ordu Komutanlığı’ndaki 15 Temmuz hain darbe girişimini soruşturan ve son kararname ile Gaziantep Bölge Adliyesi Başsavcısı olarak atanan Mehmet Badem için basketbol turnuvası düzenlendi.

16 Eylül 2023 tarihinde Malatya Millet Bahçesinde gerçekleşen "Basketbol Turnuvası" Bay-Bayan Gençler ayrı ayrı sahalarda oynadı. 

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz, “Malatya Gençlik Federasyonu olarak "Vefa Etkinlikleri" kapsamında Malatya’mıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı ve Malatya halkının gönlünde müstesna bir yere sahip olmuş kıymetli hizmet insanlarını anmak, hatırlamak ve vefa anlamında yaşarken değer ve kıymetli verilmesi noktasında "Vefa Etkinlikleri" düzenliyoruz. Bu anlamda Malatya’mıza yaptıkları hizmetlerden dolayı Malatya Başsavcılığı yapmış Sayın Mehmet Badem beyefendiye müteşekkiriz. Vatanı için bayrağı için devleti için ve milleti için görevlerini en iyi şekilde yerine getiren tam bir hizmet insanı Başsavcı Sayın Mehmet Badem beyefendiden Allah razı olsun.  Hemen hemen Malatya’mızda her insanın gönlünde hoş bir seda bırakan Malatya halkının gönlünde müstesna bir yere sahip olan Sayın Mehmet Badem beyefendiye müteşekkiriz. Kıymetli Başsavcımız her tanıştığı gencin geleceği için nasihatler veren, onların okuması için okumanın ne kadar önemli olduğunu her defasında vurguluyor. Bizlerde buna şahidiz. Anlatmakla bitirmediğimiz baba adam Başsavcı Sayın Mehmet Badem beyefendiye Malatya halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz.”  İfadelerini kaydetti.

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz, “2015 yılından itibaren Malatya Cumhuriyet Başsavcı vekilliği görevini ifa eden ve 2023 şubat ayından itibaren Malatya Başsavcılığı görevini yerine getiren Başsavcı Sayın Mehmet Badem beyefendi bugüne kadar çok güzel hizmetlere imza atmıştır. Kıymetli ve değerli devlet adamlarını bizler yazmalıyız, yapmış oldukları hizmetleri onlar yaşarken anlatmalıyız ki onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Malatya Halkı olarak kendisine müteşekkiriz. Gönüllerimizde ve dualarımızda her zaman nasıl ki kıymetli devlet ve millet adamları yer alıyorsa Başsavcı Sayın Mehmet Badem beyefendide onlardan biridir. Mütefekkir, münevver ve karizmatik kişiliğiyle gençlerin ve Malatya halkının taktirini kazanmıştır. Başsavcı sayın Mehmet Badem beyefendi, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararnamesi ile Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı getirildi. Allah yolunu açık etsin. Daha üst kademelerde görmek üzere kendilerine birkez daha Malatya’mıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz.  Bundan sonraki çalışmalarında ve hizmetlerinde üstün başarılar diliyoruz.” dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar