Malatya'nın Voleybol Takımı ilk maça 8 Ekim'de çıkıyor

Malatya'nın Voleybol Takımı ilk maça 8 Ekim'de çıkıyor
A- A+

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1.liginde mücadele edecek Malatya Temsilcisi Nicer Hotel Voleybol Takımı sezon başı hazırlık kampının ilk etabını Kangal Nicer Hotelde tamamlayarak Malatya'ya döndü. 

Kampın ikinci etap çalışmalarını Malatya Kapalı Spor Salonunun tadilatta olması nedeniyle İnönü Üniversitesi Spor salonunda devam eden Nicer Hotel Voleybol Takımı hedefini Sultanlar Ligi olarak belirledi.

Nicer Hotel Voleybol Takımı Kulüp başkanı Mesut Karabulut, “Yönetim olarak güçlü bir takım  kurmak için transfer sezonunu hareketli geçirdik. Takımımıza ikisi yabancı olmak üzere 11 oyuncu transfer ettik. Bu süreçte maddi ve manevi olarak özverili çalışma yapan yönetim kurulu üyelerimiz Abubekir Meşe, Hamit Kapan, Osman GönültaŞ  ve İnan Kokargül ' e şahsım adına teşekkür ederim. Takımımızı  Baş Antrenörümüz Mustafa AYDEMİR liderliğinde , Yardımcı Antrenör Ömer Faruk Cansız, Kondisyoner Enver Hakan Öncü ve Fizyoterapist Eda  Özşahin' e emanet ettik. Takımımız ilk etap kampını Kangal Nicer Hotelde tamamlayarak, İkinci etap çalışmaları için Malatya' ya geldi. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah Malatya için başarı dolu bir yıl olur ve sezon sonunda Sultanlar Ligine çıkmış oluruz” dedi.

Nicer Hotel Voleybol Takımı ilk maçını 8 Ekim'de Malatya'da Ankara temsilcisi ALS Halk Voleybol takımıyla yayacak.

Bu arada, Nicer Hotel Voleybol Takımına ilk ziyareti  gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri  Latif Okyay, takıma başarılar dileyerek, gereken desteğin her zaman verileceğini kaydetti. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar