Malatyalı Boksör Sedef Nergiz Türkiye Şampiyonu Oldu

Malatyalı Boksör Sedef Nergiz Türkiye Şampiyonu Oldu
A- A+

11-19 Mayıs 2024 tarihlerinde Muğla’da Fethiye' ilçesinde düzenlenen Yıldızlar Boks şampiyonasında Malatyalı sporcular 75 kilogramda Sedef Nergiz Türkiye Şampiyonu olurken +81 kilogramda ise  Miraç Özgenel Türkiye üçüncüsü oldu.

 

Milli Takım Antrenörü Ramazan Yavuz, “Deprem herkes gibi sporcularımızı hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok etkiledi. Kısa sürede yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda 2 sporcumuz çeyrek finalde çok bariz şekilde önde olduğumuz maçı hakem hatalarından dolayı elendi. Sporcularımız Sedef Nergiz 75 kilogramda Türkiye Şampiyonu olurken +81 kilogramda ise Miraç Özgenel Türkiye üçüncüsü oldu. Çok zor şartlarda çalışan sporcularımız şampiyona da madalyalar ile dönmemiz bizleri mutlu etti. Özellikle Miraç Özgenel 3 ay önce talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Ocak ayında yapılan Müsabakada kaval kemiği kırılmıştı. Ameliyat oldu. 2 haftalık antrenman ile Malatya il seçmesi de 3 maç Türkiye Şampiyonasında ise 4 maç alarak yarı finale çıktı. Milli sporcuları ve kategorisinde en iyi sporcuları yendi. Sakatlık nedeniyle şampiyonayı üçüncü olarak tamamladı” dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar