Malatyalı astsubay şehit oldu

Malatyalı astsubay şehit oldu
A- A+

Konya- Adana yolu üzerinde askeri aracın kaza yapması sonucunda Malatyalı hemşehrimiz Astsubay Harun Uğur ile  Piyade Er Halil Seltan şehit düştü.
Trafik kazası Konya- Adana Karayolunun 15. Kilometresinde meydana geldi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı Karapınar Atış Poligon Grup Komutanlığı'na kamyonet, yoğun siste kaza nedeniyle duran A. T.'nin idaresindeki TIR'a arkadan çarptı.
Kaza da Malatyalı olan 28 yaşındaki Astsubay Harun Uğur ile Piyade Er Halil Seltan şehit düşerken, 2 askerinde yaralandığı bildirildi.
Malatyalı olan ve ailesi Battalgazi’nin Zafer Mahallesinde oturan Astsubay Harun Uğur’un evli olduğu ve eşinin ise 1 aylık hamile olduğu, acı haberin Konya’da bulunan eşine, Malatya’da ise ailesine bildirildiği öğrenildi.

Cenazenin 5 Ocak Perşembe günü öğle namazına müteakip Malatya Şehir Mzarlığındaki şehitlikte topraga verileceği belirtildi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar