Malatya’daki zincirleme kazada 2 kişi yaralandı

Malatya’daki zincirleme kazada 2 kişi yaralandı
A- A+

Malatya’da 2 aracın çarpıştığı, üçüncü aracın ise kazada orta refüjde kopan demir çitlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Trafik kazası, Yeşilyurt ilçesi çevre yolu üzeri  Cevatpaşa Mahallesi  Bostanbaşı Kavşağında meydana geldi. Kaza da  çevre yolu üzerinden M. Y. yönetimindeki  23 LH 032 plaka araç ile  M. Y. yönetimindeki  44 KT 046 plakalı araç ile  çarpıştıktan sonra orta refüje çarptı. Kazada kopan demir çitler karşı yönde seyir eden A.G.  yönetimindeki 06 DJU 622 plakalı araca çarptı.

Kazada  araç sürücüsü M.Y. ve yolcu  Y.C.U. yaralandılar.

Ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar