Malatya'da kargo kutusunda 15 tabanca çıktı

Malatya'da kargo kutusunda 15 tabanca çıktı
A- A+

Malatya’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) ve İstihbarat Şubesi  ekiplerince bir yolcu otobüsüne verilen kargo kutusunda 15 adet tabanca ele geçirilirken, olayla ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde Malatya’da silah ticareti ve suç örgütlerine silah temini yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda bir yolcu otobüsüne verilen kargo kutusu takibe alındı.

Yolcu otobüsü şehir merkezine girmeden Ankara Yolu Uygulama Noktasında durdurularak, KOM Şubesi ekiplerince arandı. KOM Şubesinden bir polis, otobüsün bagaj kısmında aldığı kargo kutusunu açtığında içerisinde 15 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 

KOM Şubesi ekiplerince olayla ilgili olarak S.K. ve A.C. adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturmanın ardından Malatya Adliyesine çıkartılan 2 şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar