Malatya'da yolcu otobüsü yangını, 35 yolcu ölümden döndü

Malatya'da yolcu otobüsü yangını, 35 yolcu ölümden döndü
A- A+

Kütahya'dan Van'a gitmekte olan yolcu otobüsünde Malatya'nın Akçadağ ilçesi yakınlarında yangın çıktı. 35 yolcu otobüsten tahliye edilerek olası bir facia engellenirken, otobüs büyük hasar gördü.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 22.00 sıralarında oldu. Van'a gitmekte olan 06 CNH 47 plakalı yolcu otobüsünde, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının farkedilmesi üzerine, yolcular tahliye edilirken, Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi yanmaya başlayan otobüse müdahale etti. Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin 5 araçla müdahale ettiği yangının söndürme çalışmalarına İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu da katıldı.

Yangın nedeniyle, Malatya- Kayseri karayolunda ulaşım bir süre aksadı. Yangın tamamen söndürülünceye kadar araçlar iki yönde bekletildi.

Yangınla ilgili incelemeye başlandı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar