Malatya'da Tır ile 2 otomobil çarpıştı, 2 ölü, 2 yaralı

Malatya'da Tır ile 2 otomobil çarpıştı, 2 ölü, 2 yaralı
A- A+

Malatya’da tır ile 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Malatya-Adıyaman Karayolu Doğanşehir Suçatı mevkiinde meydana geldi. İlk belirlemelere göre; 2 otomobil ile 1 tırın karıştığı trafik kazasında, G.G. (48) idaresindeki 33 N 2186 plakalı tıra bağlı 34 BTE 84 plakalı yarı römork ile Malatya istikametinden Adıyaman istikametine seyir halinde iken, Römorkunun karşı şerite makaslama yapması sonucunda Adıyaman istikametinden Malatya istikametine seyir halinde olan O. A . (25) idaresindeki 34 DLH 422 plakalı otomobile ve İbrahim Ağar (59) idaresindeki 44 NZ 788 plakalı otomobile çarptı. 

Kaza da 44 NZ 788 plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim Ağar ile yanında bulunan Nihat Kozant kaza yerinde hayatını kaybetti.  Kaza da tır sürücüsü ile diğer otomobilin sürücüsü ise yaralandı.

Otomobilde sıkışan 1 yaralı ise Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkartılarak hazır bekleyen 112 ambulansı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yağmurun etkili olduğu kaza yerinde başka kazalara sebebiyet verilmemesi için itfaiye, jandarma ve trafik polisleri yoğun bir çaba içerisinde girdiler.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar