Malatya'da Suriye Uyruklu Sahte Doktor Suçüstü Yakalandı

Malatya'da Suriye Uyruklu Sahte Doktor Suçüstü Yakalandı
A- A+

Malatya’da Suriye uyruklu şahıslara kendisini dahiliye ve kadın doğum uzmanı olarak tanıtarak muayene yapan Suriye uyruklu bir kişi Jandarma ekiplerince evinde muayene suçüstü yakalandı. 

Malatya merkez Battalgazi İlçesinin Hasan Varol Mahallesinde yabancı uyruklu S.E kendisini dahiliye ve kadın doğum doktoru olarak tanıtarak Suriye uyruklu şahısları para karşılığında muayene ettiği tespit edildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda Suriye uyruklu sahte doktor S.E. evinde muayene yaparken suçüstü yapılarak gözaltına alındı.

Suriye uyruklu sahte doktorun evinde yapılan aramada 2 adet steteskop, 2 adet tansiyon ölçme cihazı, 1 adet muayene kayıt defteri, 837 adet muhtelif marka ilaç ele geçirildi.

Sahte doktordan ayrıca 56 bin 500 TL para ile 2 bin 410 Euro ve 1.264 Dolarda ele geçirilerek el konuldu.

Şüpheli hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar