Malatya'da Silahlı Kavgaya 5 Tutuklama

Malatya'da Silahlı Kavgaya 5 Tutuklama
A- A+

Malatya’da Kurban Bayramının birinci günü husumetli aileler arasında çıkan ve silahla ateş açılması sonucunda o esnada yoldan geçen 2 kişi ile birlikte toplam  3 kişi yaralanması olayında 5 şüpheli tutuklandı.

Olay, 16 Haziran Kurban Bayramının 1. günü Battalgazi ilçesinin Hanımınçiftliği Mahallesi Zincirkıran Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Aralarında daha önceden husumet bulunan G.Ö., F.A. , H.P. , A.U. , S.Ö. , B.Ö. Y.A isimli şahıslar arasında çıkan kavga da av tüfeği  kullanılması sonucunda olay yerinden geçen A.M.K. ve M.A.D. isimli şahıslar ve şüpheli Y.A. yaralanmıştı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirlenmişti.

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 10 farklı adreste ikamet araması yapılması sonucunda 3 adet av tüfeği ile geçirildi.

Olaya karışan şüphelilerden G.Ö. , A.U. , B.Ö. , S.Ö. ve M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar