Malatya'da Silahlı Kavga

Malatya'da Silahlı Kavga
A- A+

Malatya'da kavga esnasında bir kişi aracına zarar verildiği gerekçesiyle tabanca ile havaya ateş açıp kaçtıktan sonra polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. 

Beydağı Mahallesi'nde gece M.A., Y.O. ve M.G. adlı şahıslar arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında birbirlerini döven taraflardan Y.O. ve M.G.'nin M.A.'ya ait araca zarar vermeleri üzerine, M.A. tabancasını çekerek havaya ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı. 

Polis, M.O.'yu kısa bir süre sonra Gönültaş Caddesi'nde otosuyla gitmekte iken yakaladı ve kullandığı tabancayı da ele geçirdi. 3 şahıs hakkında yasal işlemlere başlandı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar