Malatya'da fırtına yeni yapılan çatıyı uçurdu

Malatya'da fırtına yeni yapılan çatıyı uçurdu
A- A+

Malatya’da 6 Şubat depremlerinde hafif hasar gören ve kısa bir süre önce 800 bin TL’ye tamir ettirilen apartmanının çatısı fırtına da yere çakıldı. Park halindeki 2 otomobil de zarar gördü. 

 

Bölgede etkili olan fırtına sonucunda Yeşilyurt ilçesi Çilesiz Mahallesi Başakşehir konutlarında bulunan apartmanın çatısı yere çakıldı.

 

6 Şubat depremlerinde hafif hasar gören ve çatısı ile birlikte tamir ettirilerek sakinlerinin oturduğu apartmanın çatısı fırtına sonucunda gece sitenin bahçesine uçtu. Çatının parçaları park halindeki 2 otomobili ise zarar verdi.

 

Apartman sakinlerinin 800 bin TL vererek kısa bir süre önce yaptırdıkları çatının ilk fırtına yere çakılması vatandaşların tepkisini çekti.

 

Olayın gece saatlerinde yaşanmış olması olası facialarında önüne geçti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar