Malatya'da Bıçaklı Kavga: 4 Yaralı

Malatya'da Bıçaklı Kavga: 4 Yaralı
A- A+

Malatya’da bir lokantaya giden 3 kişi, burada hesap ödememek içir çıkarttıkları tartışma sonucunda 4 kişiyi bıçakladılar.  

Ola, Tevfik Temelli Caddesi alt girişindeki bir lokantada saat 01.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre, lokantaya gelerek yemek yiyen B.Y., F.Y. ve A.O.E. adlı şüpheliler, burada hesap vermemek için taşkınlık çıkarttılar. Lokanta işletmeciler ile şüpheliler arasında çıkan kavgada işletmeci aileden M., A., M. ve F. Ü. Adlı şahıslar bıçak darbeleri sonucunda yaralandılar. Yaralılardan M. Ve F.Ü.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis ekipleri şüphelilerden birini olay yerine yakın yerde gözaltına alırken, diğer 2 şüpheli kaçtı. 

İlk olayda yaralanan işletmecilerin kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden şüpheliler, burada yaralıların yakınları ile karşılaşınca karşılıklı olarak birbirlerine saldırdılar. 

Hastane önüne giden çok sayıda ekip tarafları ayırırken, olay yerinden kaçan 2 şüpheli hastane önünde gözaltına alındı. 

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar