Pütürge Gençlik farklı bir skorla yenildi

Pütürge Gençlik farklı bir skorla yenildi
A- A+

Malatya'da U18 ve U14 amatör futbol liglerine heyecan dolu maçlarla devam edildi. Hafta sonu oynanan karşılaşmalarla takımlar arasındaki rekabet arttı, A ve B gruplarında liderlik mücadelesi hız kazandı. 

İşte U18 ve U14 liglerinde oynanan maçlar ve sonuçlar.

U18 Ligi'nde Zirve Mücadelesi

Büyük çekişmelere sahne olan U18 liginde, Battalgazi Belediyesi Spor, Malatya İdmanyurdu’nu 12-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Malatya Yeşilyurtspor, Kale Gençbirliği'ni 2-0 yenerek A Grubu’nda zirve mücadelesine devam etti. Malatya Şehirspor ise Orduzu Spor’u 1-0 mağlup ederek B Grubu’nda iddiasını sürdürdü.

Diğer karşılaşmalarda, Malatya Fener Spor, Han Girmanaspor’u 3-1’lik skorla geçti. Çatyol Belediye Spor, Demir Spor’u 3-2 mağlup ederken, Malatya Beydağı Spor, Pütürge Gençlik’i 6-1 gibi farklı bir skorla yendi. Karakavak Spor ise Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler’i 4-0 mağlup etti. Telekom Spor bu hafta bay geçti.

U14 Ligi’nde Skorlar Dikkat Çekti

Malatya U14 Futbol Ligi'nde de heyecan dolu karşılaşmalar oynandı.

 Karakavak Spor, Malatya Fener Spor’a 3-1 yenildi. Malatyagücü FK, Adafı Kartal Spor’u 4-2 mağlup etti. Malatya Beydağı Spor, Doğanşehir Belediye Spor’u 3-2’lik skorla geçti.

Diğer maçlarda, Altınkayısı Spor, Battalgazi Belediye Spor’u 7-1 gibi farklı bir skorla yenerken, Kale Gençbirliği Spor, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler’i 4-1 mağlup etti. Malatya Aile Spor, 1966 Malatya’yı 7-1 yenerken, Malatya Şehir Spor, Demir Spor karşısında 9-0 galip geldi.

 U18 ve U14 amatör futbol liglerinde takımların zirve mücadelesi sürerken, Malatya Yeşilyurtspor ve Malatya Fener A Grubu’nda, Malatya Şehir Spor ve Karakavak Spor B Grubu’nda ilk iki sırada yer aldı. Liglerdeki heyecan önümüzdeki haftalarda da artarak devam edecek.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar