Malatya'da 4.0 Büyüklüğünde Deprem

Malatya'da 4.0 Büyüklüğünde Deprem
A- A+

Cumartesi gece saat 22.54'de 4 büyüklüğünde deprem kaydedilirken, AFAD depremin merkez üssünü Malatya- Battalgazi, Kandilli ise merkez üssü Arıkonak- Sincik (Adıyaman) olarak açıkladı.

Türkiye'de deprem kayıtları yapan AFAD ile Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün, meydana gelen depremlerin merkezleri ile ilgili sık sık görülen farklı açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. AFAD, depremin yer yüzeyinin 7,4 km.altındaki tabakada meydana geldiğini ve merkez üssünün Battalgazi (Malatya) olduğunu açıklarken, Kandilli depremin yer yüzeyinin 1,8 km. altındaki tabakada olduğunu, merkezinin ise Adıyaman- Sincik ilçesi sınırlarında olduğunu duyurdu.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar