Malatya'da 2 mahalleye kentsel dönüşüm kararı

Malatya'da 2 mahalleye kentsel dönüşüm kararı
A- A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı karar ile Malatya’da Hidayet ve Hanımınçiftliği mahalleleri sınırları toplam 43 Ada’da bulunan yaklaşık 420 parselin  Kentsel Dönüşüm kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılmasına karar verildi. 

Malatya’da Battalgazi ilçesi sınırları içerisinde yer alan Hidayet ve Hanımınçiftliği mahallelerinde Kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesine acele kamulaştırma yetkisi veren cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar şu şekilde; “Malatya ili, Battalgazi İlçesi, Hidayet ve Hanımınçiftliği mahalleleri sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların, bölgede yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 72 nci maddesi gereğince karar verilmiştir. "

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar