Malatya'da 1 Haftalık Narkotik Operasyonu: 22 Tutuklama

Malatya'da 1 Haftalık Narkotik Operasyonu: 22 Tutuklama
A- A+

Malatya’da son1 haftada gerçekleştirilen narkotik operasyonlarında 79 uyuşturucu olayı meydana geldi. 109 şüpheli hakkında işlem yapılırken, 22 şüpheli tutuklandı. Operasyonlarda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Vali Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından son bir haftada Malatya'daki narkotik olaylarına ilişkin bilgi verdi. 

9-15 Eylül 2024 tarihleri arasında, Malatya il genelinde polis ve jandarma sorumluluk bölgelerinde 79 narkotik olayı yaşandı. Bu olaylarla ilgili olarak 109 şüpheli hakkında işlem yapıldı ve 22 şüpheli tutuklandı. Operasyonlarda ele geçirilen maddeler arasında 308 gram metamfetamin, 27 bin 949 adet sentetik hap, 470 gram esrar, 9 adet kenevir, 73 gram kannabinoid ve 5 gram skunk yer aldı.

Vali Yavuz, "Değerli Malatyalı Kardeşlerim, geleceğimizin teminatı evlatlarımıza musallat olan uyuşturucu tacirleri ile mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Sizlerin ihbar ve desteği ile başarı çıtamızı her geçen gün daha da yükselteceğiz" dedi.

 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar