Malatya ile birlikte 24 ilde operasyon: 46 Gözaltı

Malatya ile birlikte 24 ilde operasyon: 46 Gözaltı
A- A+

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Malatya ile birlikte 24 ilde düzenlenen “SİBERAĞ-7” operasyonunda siber suçlardan aranan 46 kişinin yakalandığını duyurdu.


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, siber suçlarla mücadele kapsamında 24 ilde gerçekleştirilen “SİBERAĞ-7” operasyonu hakkında açıklama yaptı. Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, “Nitelikli Dolandırıcılık, Hırsızlık”, “Yasa Dışı Bahis” ve “Çevrim İçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi” suçlarından aranan 46 kişi yakalandı. Bakan Yerlikaya, operasyonun ardından sosyal medya hesabından, siber suçlarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.


Malatya ile birlikte Batman, Balıkesir, İzmir, Edirne, Isparta, Manisa, Siirt, Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kocaeli, Konya, Mersin, Malatya, Muğla, Nevşehir, Osmaniye, Sakarya, Sivas ve Uşak’ta  düzenlenen operasyonda 0-5 yıldır aranan 38 kişi, 5-10 yıldır aranan 7 kişi ve 10 yıl üzeri aranan 1 kişi yakalandı. Bakan Yerlikaya, açıklamasında, ailelerin huzurunu bozan suçlarla mücadelede kararlılık vurgusu yaptı ve mücadelenin sonuna kadar süreceğini ifade etti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar