Malatya'da 1 Haftada Narkotikten 12 Kişi Tutuklandı

Malatya'da 1 Haftada Narkotikten 12 Kişi Tutuklandı
A- A+

Malatya’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince son 1 haftada yürütülen operasyonlarda toplam  torbacı olarak bilinen 12 sokak satıcısı tutuklandı. Emniyet Narkotik ekiplerinin Temmuz ayında şimdiye kadar yaptığı operasyonlardaki tutuklu sayısı 32 oldu. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’den verilen bilgiye göre, 17-25 Temmuz 024 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “Sokak Satıcısı” olarak tabir edilen ve Batı illerinden Malatya’ya uyuşturucu madde getiren şahıslara yönelik 6 ikamet, 2 araç ve 16 hedef şahsa yönelik olarak operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonlar sonucunda 1.150 adet Sentetik Ecza maddesi, 48,88 gr Sentetik Kannabinoid maddesi, 162,18 gr Metamfetamin maddesi,960 gr Skunk maddesi, 99,78 gr Sentetik Kannabinoid ham maddesi ve 1 adet Pompalı Tüfek ele geçirildi.

Soruşturmanın ardından Malatya Adliyesine sevk edilerek Malatya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince 12 şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar