Malatya Valiliği, hasar tespit itiraz sürecinin tamamlandığını duyurdu

Malatya Valiliği, hasar tespit itiraz sürecinin tamamlandığını duyurdu
A- A+

Malatya Valiliği, 6 Şubat depremleri nedeniyle hasar tespitleri için vatandaşların yapmış olduğu itiraz sürecinin tamamlandığı ve sonuçların muhtarlıklarda ve bakanlığın resmi web sayfasında ilan edildiğini açıkladı.  

Malatya Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde; "06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremler sonrasında ilimizde yürütülmekte olan itiraz hasar tespit süreci tamamlanmıştır.

İtiraz Hasar tespit çalışması yapılan binalara ilişkin nihai hasar sonuçları Mahalle Muhtarlıkları ve hasartespit.csb.gov.tr adresinde ilanen yayınlanmıştır.
Vatandaşlarımız hasar sonuçlarına Mahalle Muhtarlıkları, hasartespit.csb.gov.tr ve e-devlet üzerinden sonuçlara ulaşabilirler."

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar