Malatya KOM'dan Silah Operasyonu

Malatya KOM'dan Silah Operasyonu
A- A+

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından yapılan bir operasyonda 9 ateşli silah, 1 susturucu, 1 kılıç ile bonzai diye de bilinen kannabinoid adlı uyuşturucunun ham maddesi ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı. 

Malatla İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan operasyonla ilgili olarak  şu bilgi verildi:

"KOM Şube Müdürlüğü ekiplerimizce ilimiz genelinde yasadışı silah ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmada;
-4 adet tüfek,
- 1 adet kılıç,
-5 adet Tabanca ve 1 adet susturucu,
-436 gr kannabinoid ve 38.4 gr Kannabinoid ham maddesi ELE GEÇİRİLMİŞ,
Ele geçirilen ham maddeden 3840 Gr kannabinoid elde edilebileceği ve bununla birlikte piyasa değerinin 1 milyon TL olduğu tespit edilmiştir.
- Olay ile ilgili A.B. ve E.S. isimli şahıslar Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar doğrultusunda gözaltına alınmıştır."

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar