Kontrolünü kaybederek site bahçesine uçtu

Kontrolünü kaybederek site bahçesine uçtu
A- A+

Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi İsmetpaşa Caddesi’nden Gönültaş Caddesi’ne çıkış sokağında, bir sürücü otomobilini park etmek isterken kontrolünü kaybederek site bahçesine uçtu. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi. Olay sırasında site girişinde kimsenin bulunmaması, olası bir faciayı önledi.

Site Sakinlerinden Kaldırım Talebi

Kaza sonrası site sakinleri, bölgedeki güvenlik eksikliklerine dikkat çekerek, sokağa kaldırım yapılmasını talep etti. Bir hafta önce aynı bölgede bir başka aracın bir dükkâna çarptığını hatırlatan sakinler, Yeşilyurt Belediyesi’ne başvurarak önlem alınmasını istedi.

Sakinler, "Yol çok dik, site duvarının kenarında kaldırım olmadığı için araçlar duvar kenarından gidiyor ve bu kazalar yaşanıyor. Eğer kaldırım yapılmazsa, kazaların devam edeceğinden endişeliyiz," diye konuştu.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar