KOM Şube 408 Bin Makaron Ele Geçirdi

KOM Şube 408 Bin Makaron Ele Geçirdi
A- A+

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonla, kaçakçılık faaliyetlerine karışan iki kişinin ikamet ve iş yerlerinde büyük miktarda kaçak makaron ve ekipman ele geçirildi. Şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.


Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.  C.S. ve Y.A. isimli şahısların ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 408 bin 840 adet gümrük kaçağı makaron, 3 adet elektronik sigara dolum makinesi, 1 adet tütün nem ölçme makinesi, 1 adet sigara ambalaj baskı makinesi, 1 adet hassas terazi ve 15 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.


Operasyonda ele geçirilen kaçak makaron ve ekipmanların yanı sıra, şüpheli şahıslar C.S. ve Y.A. hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında yasal işlem başlatıldı. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık faaliyetlerine karşı kararlılıkla mücadelesine devam edeceğini bildirdi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar