Kernek Meydanı yeni çehresi ile eski günlerini aratmıyor...

Kernek Meydanı yeni çehresi ile eski günlerini aratmıyor...
A- A+

Malatya tarihinde önemli bir yere sahip olan Kernek Meydanı yapılan düzenlemelerin ardından yeniden çekim merkezi haline geldi…

Malatya Kernek Parkı - HD Mühendislik

Geçtiğimiz 29 Ekim günü Malatya Protokolünün katılımı ile gerçekleştirilen açılış törenine binlerce Malatyalı katılmıştı. Havai Fişek gösterisinin ardından gerçekleştirilen protokol konuşmaları sonrasında açılış kurdelesi kesilerek Kernek Meydanının açılışı gerçekleştirilmişti. 

Malatya Kernek Parkı - HD Mühendislik

"KERNEK MEYDANI MALATYA TARİHİNDE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP"

Malatya tarihinde önemli bir yere sahip olan ve Türkülere konu olan Kernek Meydanı yeni yüzüyle Malatyalılardan tam not aldı…

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar