Kaymakam Tecimen'den Başmezra, Sahilköy, Kozluk Çamlıdere, Üçyaka, Alihan ve Yazıca'ya ziyaret

Kaymakam Tecimen'den  Başmezra, Sahilköy, Kozluk Çamlıdere, Üçyaka, Alihan ve Yazıca'ya ziyaret
A- A+

Pütürge Kaymakamı Ahmet Kasım Tecimen, yeni göreve başlaması nedeniyle kırsal kesimdeki mahalleleri tek tek ziyaret ederek, vatandaşlarla bi raraya gelip, sorun ve talepleri dinledi. 

Kaymakam Tecimen, Sahilköy, Kozluk Çamlıdere, Üçyaka, Alihan ve Yazıca Mahallelerini tek tek ziyaret ederek, burada vatandaşların evine misafir olup, sorun ve taleplerini dinledi. 

Beraberinde Pütürge Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Serap Polat Kızılırmak’ı da götüren Kaymakam Tecimen, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini de tek tek not ettirdi.

Pütürge Kaymakamı Ahmet Kasım Tecimen, Yazıca Mahallesinde ikamet eden Şehit Mehmet Taştekin’in ailesi Haşim Taştekin’i de ziyaret edip dua etti, şehit ailesiyle sohbet etti. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar