Kaymakam Nas'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Şehit Ailelerine Ziyaret

Kaymakam  Nas'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Şehit Ailelerine Ziyaret
A- A+

Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle kurum amirleri ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti ve şehitlerimizin kabirlerinde dua okudu.


Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle, kurum amirleriyle birlikte ilçedeki şehit ailelerine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakam Nas, 1981 yılında Gelibolu’da şehit olan Piyade Er Cebrail Çakmak’ın Bölünmez Mahallesindeki ailesi ile 15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul’da 16 yaşında şehit olan Engin Tilbeç’in Nohutlu Mahallesindeki ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kaymakam Nas, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.


Kaymakam Tunahan Nas ve beraberindeki heyet, şehit Piyade Er Cebrail Çakmak ve Engin Tilbeç’in kabirlerini de ziyaret ederek dua etti.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar