Doğanyol Kaymakamlığı'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Özel Etkinlikler

Doğanyol Kaymakamlığı'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Özel Etkinlikler
A- A+

Doğanyol Kaymakamlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında ilçe merkezinde esnaflara ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtarak, şehit mezarlarında bayrak yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.


Doğanyol Kaymakamlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir dizi etkinlik düzenledi. İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, esnaflara ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtarak, bayram coşkusunu Doğanyol’da yaygınlaştırdı. Aynı zamanda İlçe Jandarma Komutanlığı, şehitlerimizin kabirlerindeki Türk bayraklarını yeniledi ve bayrak dağıtımı gerçekleştirdi.


Doğanyol Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikler, vatandaşlar arasında büyük takdir topladı. Türk bayrağıyla şehitlerimizi anma ve bayramı coşku içinde kutlama, ilçede 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ruhunu yaşattı.

 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar