Karakaya Baraj Gölünde 13 Yaşındaki Çocuk Boğuldu

Karakaya Baraj Gölünde 13 Yaşındaki Çocuk Boğuldu
A- A+

Malatya’nın Kale ilçesinde 13 yaşındaki çocuk, serinlemek amacıyla girdiği Karakaya Baraj Gölünde boğuldu.

Olay, Kale ilçesinin Kumluyazı Mahallesi mevkiinde Karakaya Baraj Gölünde meydana geldi. Serinlemek için arkadaşı ile birlikte baraj gölüne giren 13 yaşındaki Muhammed Mustafa Kiraz, bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşının ihbarı üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekibi, jandarma arama kurtarma ekibi ve UMKE ekipleri yönlendirildi.

İtfaiye Su Altı Arama Kurtarma Ekibi yaklaşık 10 dakikalık çalışma sonucunda 20 metre açıklıkta 7 metre derinlikte Muhammed Mustafa Kiraz’i çıkartarak, jandarma botu ile kenarda bekleyen sağlık ekiplerini ulaştırılarak ilk müdahaleyi yaptı.

Kale Devlet Hastanesine kaldırılan Muhammed Mustafa Kiraz, tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı ve vefat  etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar