Jandarmanın 36 Kilo Esrar Operasyonunda 2 Kişi Tutuklandı

Jandarmanın 36 Kilo Esrar Operasyonunda 2 Kişi Tutuklandı
A- A+

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda 36 kilogram esrar, 52 kök kenevir bitkisi ve 4 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 2’si tutuklandı. 

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akçadağ İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan bir mahallede uyuşturucu madde imal ve ticareti ile yasadışı kenevir ekimi yapıldığına dair aldıkları istihbarat doğrultusunda harekete geçti. 6 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, 5 şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 36 kilogram kubar esrar, 52 kök kenevir bitkisi ve 4 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmişti.

Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerle ilgili soruşturmanın ardından 2 kişi tutuklanırken, 2 kişi adli kontrolle, bir kişi ise ifadesinin ardından serbest kaldı. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar