Cinayete 3 Tutuklama

Cinayete 3 Tutuklama
A- A+

Malatya’nın Darende ilçesinde cami müezzininin akrabaları ile gerçekleşen kavgada taş atılarak öldürülmesi olayının soruşturmasında ilk aşamada 3 kişi tutuklandı.

 

Cinayet olayı, Darende ilçesine bağlı Nurkuyusu Mahallesinde akrabalar arasında meydana gelmişti. Kavgaya  Y.B., A.B. ve M.M.B. ile akrabaları olan Ö.B., Murat Bulut, O.B.,  İ.B., ,E.B., H.B. isimli şahıslar arasında ailevi meselelerden dolayı  başlayan tartışma neden olmuştu. 

Kavga esnasında atılan göğsüne isabet eden taş darbesi ile Murat Bulut ağır yaralanmış ve kaldırıldığı Darende Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.

 

Ölen 35 yaşındaki Murat Bulut, Battalgazi ilçesindeki Abdülhalık Gucdüvani Camii Müezzini olarak görev yapıyordu. 

 

Olaydan sonra gözaltına alınan Y.B.,  A.B. ve M.M.B. haklarındaki soruşturmanın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar