Malatya'da Kazada 10 Mevsimlik İşçi Yaralandı

Malatya'da Kazada 10 Mevsimlik İşçi Yaralandı
A- A+

Malatya’da mevsimlik işçileri taşıyan minibüs ile pikabın çarpışması sonucunda 10 işçi yaralandı. Trafik kazası, saat 18.30’da Malatya-Malatya-Sivas karayolu Topsöğüt Kavşağı üzerinde meydana geldi. 

Kaza da M.Z. idaresindeki 44 HC 939 plaka araç ile ile E.D. yönetimindeki 44 DG 681 minibüs dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştı. Kaza da minibüs sürücüsü E.D. ile araçta bulunan E.D. , E.B., O.D. , A.B. , G.Y. , H.D. , D.D. , S.D. ve A.B. yaralandı. 

Yaralılar ambulanslarla Malatya’daki hastanelere sevk edildiler. İlk bilgilere göre, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Soruşturma sürüyor

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar