Jandarma minibüsü ile otomobil çarpıştı: 8 Yaralı

Jandarma minibüsü ile otomobil çarpıştı: 8 Yaralı
A- A+

Malatya-Sivas Karayolu Şahnahan yol ayrımında sivil araç ile jandarma minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı.


Malatya-Sivas Karayolu’nda 58 ABB 674 plakalı otomobil ile 44 JAA 219 resmi plakalı jandarma minibüsü çarpıştı. Kazada minibüs refüje çıktı ve 5’i jandarma personeli, 3’ü sivil vatandaş olmak üzere 8 kişi yaralandı. 

Olay yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi ve yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi.

Vali Seddar Yavuz’un Açıklaması:
Vali Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Görevden dönen jandarma aracı ile sivil aracın çarpışması sonucu 8 kişi yaralanmıştır. Yaralılar süratle hastaneye ulaştırılarak tedaviye başlanmıştır,” dedi.


Yaralıların tedavileri devam ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar