Pütürge Gençlik 4-3 Yenildi

Pütürge Gençlik 4-3 Yenildi
A- A+

Malatya Amatör Futbol Ligi'nde U-18 ve U-14 kategorilerindeki 5. ve 4. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Çekişmeli maçlar ve farklı skorlar dikkat çekti.


Malatya Amatör Futbol Ligi'nde U-18 Ligi 5. hafta karşılaşmaları ve U-14 Ligi 4. hafta maçları oynandı. U-18'de M.İdmanyurdu- Kale G.Birliği arasındaki maç  Keli'nin 10-0 galibiyeti ile  biterken, M.Beydağı Spor, ise M.Aile ve Sosyal takımını 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. U-14 Ligi’nde ise M.Fener Spor rakibi  Malatyagücü FK'yı 9-0 yenerken,  Orduzu Spor, Kale G.Birliği’ni 8-0 mağlup ederek haftanın en farklı galibiyetlerine imza attılar. 

U-18 Ligi Sonuçları:
M.Beydağı Spor 7-0 M.Aile ve Sosyal
Telekom Spor 3-3 H.Han Girmana
Karakavak Spor 0-3 M.Şehir Spor
Orduzu Spor 2-4 Çatyol Bld. Spor
M.Fener Spor 0-0 B.Gazi Bld. Spor
M.İdmanyurdu 0-10 Kale G.Birliği
Demir Spor 4-3 Pütürge Gençlik

U-14 Ligi Sonuçları:
Kale G.Birliği 0-8 Orduzu Spor
Sanayi Spor 2-4 M.Beydağı Spor
M.Galata Spor 0-4 M.Aile ve Sosyal
D.Şehir Bld. Spor 1-6 Karakavak Spor
M.Fener Spor 9-0 Malatyagücü FK
Ada Fi Kartal Spor 0-2 M.Aile Spor
M.Şehir Spor 6-2 B.Gazi Bld. Spor
Altınkayısı 3-0 Ataköy Spor

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar