İnönü Üniversitesi'nde Ferdi Tayfur Şarkıları Konseri Düzenlendi

İnönü Üniversitesi'nde Ferdi Tayfur Şarkıları Konseri Düzenlendi
A- A+

İnönü Üniversitesi Stadyumu’nda, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un unutulmaz eserlerinden oluşan konser coşkuyla gerçekleştirildi. Katılımının yoğun olduğu konserde, Ferdi Tayfur’un en sevilen şarkıları seslendirildi.

Konsere İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, Genel Sekreter Mustafa Gezer, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersan Çiftçi, İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Ünal İmik, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Çelik, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hakan Tunç katıldı. Konser, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Ayhan’ın yönetiminde Müzikoloji Orkestrası tarafından gerçekleşti.

Ferdi Tayfur’un eserlerinden seçmelerin seslendirildiği konserin açılışında; Zeynel Şentürk “Çeşme”, Habib İbar “Bu Şehrin Geceleri” ve Prof. Dr. Ali Ayhan “Derbeder” şarkılarını seslendirdi. Ferdi Tayfur’a ait 17 eserin seslendirildiği konserde Mahir Yiğitler “Ben de Özledim Ben de” ve Habib İbar “Bana da Söyle” şarkılarıyla konseri sonlandırdı.

Konser sonunda Turgut Özal Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersan Çiftçi “Çok güzel bir gece ve ambiyans yarattık. Müzik dolu, duygu dolu ve nostaljik bir atmosferde hepimizi farklı zamanlara götürdü.” diyerek sanatçılara ve ekibe teşekkür etti.

Konser, sanatçılara çiçek takdim edilmesinin ardından sona erdi. / İNÜHABER

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar