"Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te” adlı kitabını almak için bir nedeniniz var!

A- A+

Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı Kültür Yayınları bünyesinde çıkan Pütürgeli başarılı iş insanı Ziya Akşahin'in ilk kitabı "Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te”  www.puturgedoganyolegitimvakfi.com üzerinden bağış usulü ile satışa sunuldu...

Bu Kitabın Fiyatı Yok!

Daha iyi bir gelecek ve hayallerine kavuşma umuduyla 29 yaşındayken yurt dışına çıkan Ziya Akşahin, 51 yılı İngiltere'de geçen hayatından süzülen anıları, deneyimleri, "Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te” adlı kitabında bir araya getirdi. 

Malatya ve Pütürge “kültürüne hizmet” amaçlı yayımlanan bu prestij kitabının geliri ‘eğitim bursu’ olarak kullanılacak. 

Kitabın fiyatı ise yok! Nedeni ise yapacağınız her bağış, ‘başarılı ancak maddi desteğe ihtiyaç duyan üniversite öğrencilerimiz’ için kullanılacak.

Peki Nasıl Bağış Yapacaksınız?

www.puturgedoganyolegitimvakfi.com internet sitesine girerek, aşağıdaki hesap numaralarına ‘gönlünüzden kopan ücreti’ yatırın. Daha sonra [email protected] mail adresine banka dekontunuzu isim ve adres bilgilerinizi yazarak yollayın. Kitabınız kargo ile sizlere ulaştırılacaktır.

"Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te” kitabı için;

Hesap Sahibinin Adı SoyadıPütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı
İban NumarasıTR89 0001 5001 5800 7271 7841 48     
TR80 0001 5001 5800 7295 9468 16
Telefon Numarası(0212) 534 61 71 – 72
Mail Adresi[email protected]
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar