Pütürge Kaymakamı için veda yemeği

Pütürge Kaymakamı için veda yemeği
A- A+

Pütürge Kaymakamı Batuhan Taşgın için veda yemeği verildi. 

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Pütürge Kaymakamı Batuhan Taşgın, Hakkari-Şemdinli Kaymakamlığına atanmıştı. Pütürge Kaymakamlığına ise Vekil Kaymakam ataması görevlendirmesi yapılacak. 

Pütürge Kaymakamı olarak 19 Mart 2021 tarihinden beri görev yapan Batuhan Taşgın için ilçede düzenlenen veda yemeğine kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları katıldılar. 

Kaymakam Taşgın, “Hiçbir zaman kanunlardan ve düzeninden ayrılmadım. Devletimizin ve makamımızın itibarini her zaman şahsi ilişkilerimizin üzerinden tuttuk.” dedi.

 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar