Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'dan Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfına Ziyaret

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'dan Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfına Ziyaret
A- A+

Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfını ziyaret etti.

Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfında yaptığı sohbette Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan,  “En az bende bu salondaki kardeşlerim kadar Malatyalı ve Pütürgeliyim. İlçemizde Malatyalıların özellikle Pütürgelilerin 1750 yılından beri ikamet ettiğini ve Eminönü - Fatih ilçelerimizde çok ciddi bir geçmişleri olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu vesile ile Vakıf Başkanının ve Yönetiminin beni davet etmesinden onur duyduğumu özellikle belirtmek isterim. Sizlerin arasında olmakta ayrıca benim için  bir bahtiyarlık vesilesidir. Buraya kadar gelip benimle burada buluşmuş olmanızdan dolayı bu salondaki tüm kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür eder, hürmetlerimi sunarım” dedi.

Sohbet esnasında  Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın,  vakıfa gelip sohbete katıldı..

Vakıf Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener,  "Ergün Turan bey ve beraberinde gelen daha sonra toplantıya katılan Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Aydın beylere vakfımızı ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür ederim. Ergün Turan beye başarılar dilerim " dedi.

Vakıf Kurucularından Mehmet Conger,  aynı zamanda Vakıf Kurucusu ve Yönetim Kurulunda bulunan Zeynal Aslan, Vakfın  Vefa Belgesi ve “Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te” adlı kitabı Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergül Turan'a takdim edildi. 


Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan Yardımcısı Bayram Tilbaç ve Hikmet Tanrıverdi,  Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın'a, İş İnsanı Bulut Yaşık'a, İş İnsanı Servet Samsama  ve ayrıca Fatih Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Akverdi'ye  vakfın yayını olan “Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te” adlı kitabı takdim ettiler. 

Vakfın  çiğköfte, çay, ayran ikramı ile birlikte sohbet devam etti.



 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar