Eşref Dede'den Bakan Ersoy'a Ziyaret

Eşref Dede'den Bakan Ersoy'a Ziyaret
A- A+

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Cem Vakfı Malatya Şubesi Başkanı Eşref Doğan Dede ve beraberindeki heyeti Bakanlığımızda ağırlamaktan büyük bir onur duyduk.” Dedi.

Cem Vakfı Malatya Şubesi Başkanı Eşref Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u bakanlıktaki makamında ziylaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Cem Vakfı Malatya Şubesi Başkanı Sayın Eşref Doğan Dede ve beraberindeki heyeti Bakanlığımızda ağırlamaktan büyük bir onur duyduk. 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da yürüttüğümüz çalışmalardan ve cemevlerinin bakım-onarım ve tefrişat taleplerinin karşılanmasından duydukları memnuniyeti ileten Eşref Doğan Dede’ye ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun.” İfadelerini kaydetti.

-CEM Vakfı’ndan açıklama 

CEM Vakfı Şubesi ise sosyal medya hesabından, “Mürşidimiz ve Şube Başkanımız Sayın Eşref Doğan Dede, Şube Müdürümüz Sayın İzzettin Şahin ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Bahattin Canbay’dan oluşan heyetimiz, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy'u makamında ziyaret etti. 6 Şubat depremleri sonrası Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Hüseyin Doğan Dede Türbesi ve Cemevi ile Malatya ili genelinde cemevlerine yaptığı  yatırımlardan ötürü Sayın Bakan'ımıza teşekkürlerlerimizi ilettik.” Açıklamasını yayınladı.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar