Doğanyol'un Gevheruşağı Mahallesi'nde konforlu yol yapılıyor

Doğanyol'un Gevheruşağı Mahallesi'nde konforlu yol yapılıyor
A- A+

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Doğanyol İlçesine bağlı birçok mahallenin kullandığı ancak kış aylarında vatandaşların ulaşımını çileye dönüştüren grup yollarında çalışmalarını sürdürüyor. 

Doğanyol ilçesi Gevheruşağı Mahallesi’nde yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha konforlu ulaşım sağlayabilecekleri yollar kazandırıyor.

1986 yılında yapılan Gevheruşağı Mahalle yolunun, şu anda sürdürülen çalışmalar neticesinde yarı yarıya kısalacağını belirten Gevheruşağı Mahallesi Muhtarı Osman Yılmaz, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ekibinin çalışmalarıyla mahallemizde yol çalışması yapılmaktadır. Daha önceki yollarımız 1986 yılında zor şartlarda yapılmış. Bu yolda ulaşımda ve karla mücadelede ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır. Bu nedenle biz Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’dan yol güzergâhı değişikliği talebinde bulunmuştuk. Devletimizin gücü Başkanımız Selahattin Gürkan’ın desteğiyle taleplerimiz olumlu bir şekilde karşılandı. Güzergâh değişikliğine göre mevcut yolumuz 4 kilometreden bin 900 metreye düşmektedir. Vatandaşımızın rahat, sağlıklı bir ulaşımı ve can güvenliği için yeni yolun açılması bizim için çok yerindedir. Yapılan çalışmaları yerinde buluyoruz. Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a, Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına ve emeği geçen herkese mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim. 

Gevheruşağı Mahallemiz, Selahattin Gürkan döneminde daha çok hizmet almaya başladı. Gevheruşağı’mızda asfalt yol yoktu. Fakat şu anda yapılan çalışmalar neticesinde birinci kat asfaltımız tamamladı, ikinci kat asfalt çalışmalarına başlandı.  Ayrıca yeni açılan yolumuzun stabilizesi yapıldıktan sonra İnşallah asfalt programına alınır ve yolumuz vatandaşımızın hizmetine sunulur” dedi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar