Doğanyol'da yol genişletme ve yeni yol açma çalışması yapıldı

Doğanyol'da yol genişletme ve yeni yol açma çalışması yapıldı
A- A+

Kubbedagi.com

Doğanyol Muhtarlar Derneği Başkanı ve Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Conger, bölgelerindeki bazı yolların genişletildiğini, bazı noktalara ise yeni bağlantı yollarının açıldığını bildirdi. 

Doğanyol Muhtarlar Derneği Başkanı ve Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Conger, “Malatya Doğanyol ilçesi Akkent Mahallemizin Grup Yolunda Güneye Doğru   6 kilometrelik dar Yayla yollarımızın genişletilmesi ve yeni yol açılması çalışmasının yanında, Akkent Mahallesi ile Mezra Mahallesi arası yol bağlantısı yollarında genişletme çalışması yapıldı. Bu çalışmalar ile hem mahallerimize rahat ulaşım sağlanacak hem de olası yağın, asayiş ve acil durumlarda arazöz, itfaiye ve iş araçlarının bölgeye ulaşımı daha rahat olacak.” dedi.

Conger, “Bölgemizdeki yolların açılması, genişletilmesi ve bakımının yapılması konusunda büyük destekler veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a, Büyükşehir Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Hakan Demir’e, emeği geçen tüm personele ve çalışanlara yöremiz ve bölgemiz adına teşekkür ediyorum. Yüreklerine ve emeklerine sağlık.” ifadelerini kaydetti. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar