Doğanyol'da karne heyecanı yaşandı

Doğanyol'da karne heyecanı yaşandı
A- A+

Doğanyol ilçesinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesinin heyecanı yaşandı.

Doğanyol Kaymakamı Ahmet Turan Gel, Doğanyol İlkokulu ve Şehit Türkan Türkmen Tekin Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanlarına ortak oldu.

İlçedeki kamu kurum ve kuruluş yöneticilerinin de katıldığı törenlerde konuşan Kaymakam Ahmet Turan Gel, “Bir dönemin sonunda karnelerinizi alarak tatile çıkıyorsunuz. Tatil süresince bol bol kitap okumanızı öneriyorum. Eksikliklerinizi gözden geçirerek ikinci döneme daha iyi başlamalısınız. Tabi bu tatil döneminde hem oynayıp hemde dinlenerek ikinci döneme hazırlanmalısınız. Hepinize iyi tatiller diliyorum”  dedi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar