Doğanyol'da Doğaya Keklik Salımı Gerçekleşti

Doğanyol'da Doğaya Keklik Salımı Gerçekleşti
A- A+

Doğanyol'da ilçesi Akkent Mahallesi'nde, doğal yaşamın desteklenmesi amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü tarafından doğaya keklik salımı gerçekleştirildi.

Doğanyol ilçesine bağlı Akkent Mahallesi'nde, doğal yaşamın korunması ve desteklenmesi amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü'nün düzenlediği keklik salımı etkinliği yapıldı.

 Etkinliğe, Doğanyol Kaymakamı Ayşe Karaca Nas, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Ahmet Çörtük, Malatya Orman İşletme Müdürü Osman Kayalar, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Mihriban İncibaş Çay ve Doğanyol Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Conger katıldı.

Keklik salımıyla bölgedeki doğal dengeyi koruma çalışmalarına destek verilirken, katılımcılar doğa koruma faaliyetlerinin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Nas, bu tür etkinliklerin doğal yaşamı sürdürülebilir kılmak için hayati olduğunu belirtti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar