Doğanyol Kaymakamı Ayşe Karaca Nas’tan Okul Ziyaretleri

Doğanyol Kaymakamı Ayşe Karaca Nas’tan Okul Ziyaretleri
A- A+

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Doğanyol Kaymakamı Ayşe Karaca Nas, ilçe okullarını ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu.

 

Doğanyol Kaymakamı Ayşe Karaca Nas, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının açılışı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Ercan ile birlikte Doğanyol İlkokulu, Ortaokulu ve Doğanyol Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. 

Öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Nas, yeni eğitim-öğretim yılı için başarı dileklerinde bulunarak heyecanlarına ortak oldu.

 Ayrıca öğretmenlerle de görüşerek, eğitim sürecinde her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar