Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas’tan Bakımlı İlkokulu’na Ziyaret

Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas’tan Bakımlı İlkokulu’na Ziyaret
A- A+

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas, Bakımlı İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerin ilk gün heyecanına ortak oldu.

 

Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının ilk gününde Bakımlı İlkokulu’na bir ziyaret gerçekleştirerek öğrencilerin heyecanını paylaştı. Eğitim döneminin ilk gününde okula gelen Kaymakam Nas, öğrencilerle yakından ilgilendi ve öğretmenlerle de görüşerek başarı dileklerinde bulundu.

Öğrenci ve Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Kaymakam Tunahan Nas, okul ziyaretinde öğrenci, öğretmen ve velilerle bir araya gelerek yeni eğitim-öğretim yılının başarılı ve verimli geçmesi temennisinde bulundu. Eğitimin önemine vurgu yapan Kaymakam Nas, öğrencilere başarılar dileyerek, öğretmenlerle eğitim süreci hakkında sohbet etti.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar