Cinayetten 25 Yıl Hapis Cezası Vardı, Yakalandı

Cinayetten 25 Yıl Hapis Cezası Vardı, Yakalandı
A- A+

Malatya’da 13 yıl önce 20 yaşında iken 74 yaşındaki akrabasını silahla öldüren ve bu suçtan 25 yıl hapis cezası alan firari cinayet zanlısı jandarma ekiplerince yakalandı.

Cinayet, 16 Nisan 2011 tarihinde Yazıhan ilçesine bağlı İriağaç Köyünde meydana gelmişti. Olay da o zaman 20 yaşında olan Latif Toy  (33) çıkan kavgada silah ile akrabası olan Ömür Toy’u (74) öldürmüştü.

Katil zanlısı Latif Toy, yargılandığı Malatya Ağır Ceza Mahkemesi, kasten adam öldürmek suçundan 25 yıl hapis cezası aldı. 

 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Latif Toy’un yakalanması için Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), KOM ve Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışma süresince yakalandı.

Jandarmadaki işlemlerin ardından Malatya Adliyesine sevk edilen  Latif Toy, Malatya Akçadağ Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar