Bu alışverişin ruhunda Kurban yoktur!

Bu alışverişin ruhunda Kurban yoktur!
A- A+

Malatya’da Canlı Hayvan Pazarında kurbanlık alan bir kişi 1 keçi için verdiği 4 çeyrek altın sahte çıktı. Kurbanlık keçiyi satan ise 12 bin TL'ye  yaptığı alışveriş için 4 çeyrek altın ve 3 bin 500 TL  para ile neredeyse 20 bin TL'ye razı oldu, ama altınlar sahte çıkınca polise koştu. 

Olay, Kurban Bayramının ikinci günü Yeşiltepe Canlı Hayvan Pazarında meydana geldi. Kurbanlık satan A.A. adlı şahıs, tanımadığı bir şahsa 12 bin TL karşılığında kurbanlık keçi için 4 çeyrek altın ve 3 bin 500 TL ile anlaştı. 

Aynı zamanda kendisi de uyanıklık yaparak 12 bin TL’ye anlaştığı keçi için neredeyse 20 bin TL tutarında alışverişe razı olan kurban satıcısı, daha sonra 4 çeyrek altının sahte çıktığını anlayınca polise şikayette bulundu.

Yeşilyurt İlçe Emniyet müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda şüpheli şahsın A.P. olduğu tespit edilerek, kurbanlık keçi bulunarak sahibine teslim edildi.

Soruşturma sürüyor. 

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar