Bıçaklı Kavgada 1 Kişi Ağır Yaralandı

Bıçaklı Kavgada 1 Kişi Ağır Yaralandı
A- A+

Malatya'da Kanalboyu'nda eski Atatürk Kız Lisesi binasının yerine inşa edilen 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi önündeki kavgada bıçaklanan bir kişi ağır yaralandı. 

Zafer Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde (Kanalboyu eski stad tarafı) bulunan İl Halk Kütüphanesi önünde, aralarında husumet bulunduğu bildirilen gençler arasında çıkan kavga sırasında M.G. ağır yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, polis olaya karıştığı gerekçesiyle S.A. adlı şahsı yaya olarak kaçarken Atatürk (Kışla) Caddesi'nde yakaladı. Olaya karıştığı öne sürülen A.A.E. adlı şahıs ise aranıyor.

Bu arada, İsmet Paşa (Hürriyet) Parkı'nın yanında yer alan yeni İl Halk Kütüphanesi'ne, sınavlara hazırlanan gençlerin çok yoğun ilgi gösterdiği, buraya gelen özellikle kız öğrencilerin, parkta gezinen bazı şahıslar ve gruplar tarafından rahatsız edildiği, polisin bu duruma karşı bölgede sürekli önlem alması gerektiği belirtiliyor.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar