Beylerderesi Göletine düşen gencin durumu kritik

Beylerderesi Göletine düşen gencin durumu kritik
A- A+

Malatya’da dengesini kaybederek Beylerderesi Göletine düşen 22 yaşındaki genci İtfaiye dalgıç ekibi kurtardı ve hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün sata 17.30 sularında Beylerderesi Göletinde meydana geldi. Olay da arkadaşları ile birlikte bölgede piknik yapan 22 yaşındaki Kenan Ak adlı genç, dengesini kaybetmesi sonucunda göletin içine düştü. 

Gencin kısa sürede gözlerden kaybolması üzerine arkadaşları ihbarda bulunarak yardım istedi. 

İhbar üzerine kısa sürede Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Sualtı kurtarma ekibi bölgeye yönlendirildi. 

Göletten çıkartılan genç, hazır bekleyen 112 acil servis ekibince müdahale edilerek hayata döndürüldü ve ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Genç daha sonra Turgut Özal Tıp Merkezine sevk edildi. 

Gencin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar