Pütürgeli Öğretmen Kaza Kurbanı

Pütürgeli Öğretmen Kaza Kurbanı
A- A+

Yurtdışında 10 yıl görev yaptıktan sonra memleketi Malatya’ya dönen  Pütürgeli Matematik Öğretmeni servis otobüsünün çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

Olay, 7 Temmuz 2024 tarihinde il merkezi Yeşilyurt ilçesinin Bostanbaşı Mahallesi Barguzu Caddesi üzerinde meydana geldi, Kazada İ.T. idaresindeki 44 S 0999 plakalı servis otobüsü ile seyir halindeyken yaya olarak gitmekte olan 47 yaşındaki Nurettin İnan’a çarptı.

Kazada ağır yaralanan Nurettin İnan, yaklaşık 2 hafta hastanede yoğun bakımda tedavi altında tutuldu, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Vefat eden  evli ve 3 çocuk babası olan Nurettin İnan’ın Matematik Öğretmeni olduğu ve Yeşilyurt Mahmut Çalık Anadolu Lisesi’nde görev yaptığı öğrenildi.

Matematik Öğretmeni Nurettin İnan’ın Milli Eğitim Bakanlığının görevlisi olarak 10 yıl süreyle yurtdışında Bakü’de görev yaptığı ve ardından memleketi Malatya’ya döndüğü belirtildi. 

Bu arada, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır bir mesaj yayımlayarak, “Yeşilyurt Mahmut Çalık Anadolu Lisesi Öğretmenimiz Nurettin İnan geçirdiği trafik kazası sonucunda vefat etmiştir. Başta ailesine, sevenlerine sabırlar diliyor, camiamıza baş sağlığı diliyoruz.” dedi.

malatyayenises.com

Kubbedagi.com'da yayınlanan haberler kendi haber merkezi veya haber paylaşımı yaptığı müstakil diğer haber sitelerinin haberleridir. Bu nedenle Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı kaynaklı haberlerin dışında diğer haberlerin alınıp başka sitelerde yayınlanmasına kesinlikle izin yoktur.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Çuğlan (2 ay önce)
    2015-2016 yıllarında Malatya Anadolu İmam Hatip lisesinde bizler okurken ,hocamız matematik hocamızdı. Kendisiyle sohbet muhabbet ederdik akşamları. Bu haber kanalı vasıtasıyla öğrendim. Müteessir oldum. Rabbim Rahmetiyle muamele eylesin hocama. Kubbedağı sayfasına bu haber için teşekkür ederim. Bundan bi haber olacaktım.
    0
    0
    Yanıtla
Çok okunanlar